Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mirë se vjen!
NGA E HENA DERI TE PREMTEN, ora 7-9
ORA 10:20
FILM VIZATIMOR - KUNG FU DINO

Më shumë
ORA 18:35
PARALEL
\\\"Paralel\\\" eshte nje program i perditshem, qe vjen nga e marta ne te premte ne oren 18.35 deri ne 19.50 dhe cdo te hene ne oren 16.35 deri ne 17.50.
Më shumë


METROPOL NE RADIO TIRANA
     
Më shumë

Tahiri: Drejtësia shqiptare-standarti i arrogancës dhe korrupsionit

\"Nuk duhet ta pranojmë kurrë këtë standard, ta refuzojmë, ta denoncojmë e ta turpërojmë publikisht, derisa të bëhet e pamundur për prokurori, gjyqtar, çdo zyrtar e qeveritar shteti, të abuzojë me besimin e qytetarëve” tha ministri i brendshëm Saimir Tahiri. Më shumë

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
PROGRAMI PËR DITËN E ENJTE, 7 MAJ 2015

07:00 LAJME (Shkurt)
07:05 MIRESEVJEN
08:00 LAJME
08:10 MIRESEVJEN
09:00 DOKUMENTAR - GJUHA E NGJYRAVE
10:00 LAJME
10:20 FILM VIZATIMOR - KUNG FU DINO
10:40 FILM VIZATIMOR - Ç\'PO SHPIK ANDI
11:00 FILMI SERIAL - DASHURI NE LIQENIN GARDA
12:30 DOKUMENTAR - TERMINALI I ROSSY
13:00 LAJME
13:20 FILM VIZATIMOR - KUNG FU DINO
13:45 KOLOR
16:00 LAJME
16:35 MUSIC & MUSIC (Ritransmetim)
18:00 ZERI I AMERIKES
18:35 PARALEL
20:00 LAJME
20:40 KUSH ESHTE?
21:00 FILM - UJDIA
22:30 LAJME
23:10 TAKIM ME KINEMANE - AGIM QIRJAQI
00:10 FILM - MA HIDHNI FAJIN MUA
02:10 MIRESEVJEN (Ritransmetim)
03:40 PARALEL (Ritransmetim)
05:10 SERIAL - MENTALIST
06:00 DOKUMENTAR - GJUHA E NGJYRAVE (Ritransmetim)