KRYEFAQJA » Verë dhe mendim në një gotë
Vere dhe mendim

Verë dhe mendim në një gotë

Emisioni Sot

E Hënë, 18 Korrik 2016.  Ora 21:00.

“Verë dhe mendim në një gotë”- më të mirat realizime të sezonit të parë.

Mixcloud

Rreth emisionit

Pyetësori i përjavshëm që ndihmon në zbulimin e së vërtetës brenda vetes dhe të personalitetit të atyre përreth. Pranë gotës së verës dhe përballë pyetësorit, personazhet lënë gjurmë me mendimin e zgjedhur dhe të artikuluar.
Me gazetarin Andri Xhahu, të hënave, ora 21:00 në Radio Tirana.

Galeri

Kthehu Pas
Sicred