KRYEFAQJA » Turni 3
turni 3

Turni 3

Rreth emisionit

“Turni i Tretë” është një program i përnatshëm, i cili për shkak të natyrës intime (në studion kamerale të një radioje) dhe orarit të vonë, synon të jetë stacioni i natës për të gjithë ata të cilët kanë shije të veçanta televizive dhe radiofonike.
Programi vjen në zërin e ngrohtë të Ema Andreas, Marsela Cibukajt dhe Sara Kapos, të cilat kanë ditët e tyre respektive për të trajtuar tema nga më të përditshmet deri tek me pikantet.
“Turni i Tretë”, përgjatë secilit takim sjell formë të re të trajtimit të muzikës, kinemasë, eventeve të momentit, por edhe tema të guximshme të cilat konsiderohen të papërshtatshme për t’u diskutuar në orare të tjera të ditës.

Emisionet Video

Kthehu Pas
Sicred