KRYEFAQJA » Spektër Social
Spekter Social

Spektër Social

Emisioni Sot

E Enjte, 2 mars 2017.  Ora 19:05.

Tema: “Psikologji Sociale”- “FAMA”- cili është kuptimi i vërtetë i saj? Strategjitë dhe teknikat e arritjes së saj  dhe si ndikon  fama tek individi…

Rreth emisionit

Emisioni  ‘’Spektër Social’’  është një nga formatet më të reja sociale që ka nisur rrugëtimin e tij në Radio Tirana. Formati radiofonik transmetohet  të enjte në mbrëmje në orën 19 e 05 i realizuar nga gazetarja Oralda Lahe. Një nga gazetaret e reja të Departamentit Social-Kulturor.  Në fokus të trajtimeve është panorama e temave të larmishme sociale duke përfshirë çdo shtresë të shoqërisë. Qëllimi i emisionit është krijimi i një paneli me të ftuar në studio për të krijuar  një opinion, këndvështim të gjerë të temave sociale. Gjithashtu dhe terreni është një pjesë e rëndësishme e emisionit. Ndërsa nuk mungojnë dhe personazhet me historitë e tyre të sjella në këtë emision social.  Në dy vitet e para emisioni mbante emrin ‘’Udhëkryqe Njerëzore’’ me tema sociale aktuale dhe tematike. Të ftuarit janë ekspertë të ndryshëm dhe njohës me një eksperiencë të gjatë në fushën sociale.

Mixcloud


Galeri

Kthehu Pas
Sicred