KRYEFAQJA » RTSH1-HD

RTSH1-HD

Emisionet

Emisioni

Autor/Moderator

31 Minuta Newsroom
Artes Elsa Demo
Auditor Arsimi Edlira Birko
Autor Ben Andoni
Bibliotekë Arta Marku
Dosja Gri Nolian Lole
Java Lorenc Vangjeli, Artan Hoxha, Preç Zogaj, Megi Mëhilil
Hapësirë e Blertë Marash Mirashi
Mirëmëngjes Shqipëri Enkel Demi, Arbër Çepani, Blerina Shehu, Zhaklina Gjolla
Më i miri në vend Iva Mera
Na ishte një herë RTSH Fëmijë
Në Tempull Anisa Ymeri
On Target Gerti Selenica
Pasditja Ime Kostana Morava, Balina Bodinaku, Erjona Shehu, Julka, Eraldo Rexho
Për Fëmijën tim Keti Gjoça
Përballë Lutfi Dervishi
Siluetë Gerta Gixhari
Trupi dhe Shëndeti Flamur Topi

Emisione Arkivë

Art dhe Art

Art dhe Art

GLOB

GLOB

Kush është?

Kush është?

Kolor

Kolor

Kafe e së Dielës

Kafe e së Dielës

Mirë se vjen

Mirë se vjen

Music & Music

Music & Music

Paralel

Paralel

Persona Grata

Persona Grata

Spektër Aktualiteti

Spektër Aktualiteti

Shih Programin

Shih Programin

Spote

Programi Ditor
Sicred