KRYEFAQJA » Radio Tirana » Teatri në mikrofon

Teatri në mikrofon

(Produkt artistik, përshtatur per radio, për moshat 18+)

Çdo të premte ora 20:30

Të ofrojmë për dëgjuesit realizime ngjitur në skenën e Teatrit Kombëtar. Ne nje shoqeri ku komunikimi po behet gjithmone edhe me i sofistikuar dhe me virtual, teatri mbetet nder kufijte e fundit te nje raporti njerezor. Teatri është përherë aktual dhe Shqipëria është një pjesë e teatrit botëror. Nëse sipas Brehtit, “Teatri duhet ta interpretojë dhe ta transformojë shoqërinë”, le t’ia mundësojmë edhe në valët e radios.

Kthehu Pas
Sicred