KRYEFAQJA » Radio Tirana » Radiopërralla

Radiopërralla

(Emision për fëmijë, për moshat 3-5 vjeç, produkti artistik, autentik i Radio Tiranës,)

Nga e hënë – e diel, nga ora 19:50-20:00 

Me misionin që të argëtojë të vegjlit, e përmes një moralizimi fin, të formësojë elemente të domosdoshëm të mirërritjes. Përralla është fond arkiv, por edhe realizim i ri përzgjedhur nga botimet më cilësore ofruar për fëmijët. E ngritur në art nga rrëfimi prej rrëfimtarit dhe interpretimi aktorial, ilustruar me efekte dhe shoqëruar me elementin e domosdoshëm, muzikën e përzgjedhur. Traditë e kahershme e Radios, që shoqëroi në vite dëgjuesin e vogël, duke respektuar edhe kohën e ofruar tradicionalisht.  

Kthehu Pas
Sicred