KRYEFAQJA » Radio Tirana » Qyteti i një studenti
Qyteti i nje studenti m

Qyteti i një studenti

(Emision informativ për moshat 19-25 vjeç, )

Çdo të enjte, ora 19:05 deri në 19:50.

Trajton problematikat që shoqërojnë të përditshmen e jetës studentore, në qytetin me moshë gjithmonë të re. 24 orë nga jeta e një studenti, realizuar në formatin radio dokumentar apo feature, do të krijojë mundësinë e informimit, por edhe do të rrisë audiencën, me targetgrupin e synuar, të rinjtë. Dilemat, zgjedhjet e shumta dhe frika ndaj marrjes së vendimeve të gabuara, shpesh çojnë drejt paralizës së vendimeve, që është një prej sfidave të brezit të ri. A mund të investojmë tek ata, të jetuarit me një synim, duke i fokusuar në rëndësinë e qëllimit të vërtetë.

Kthehu Pas
Sicred