KRYEFAQJA » Radio Tirana » Muzika dhe Kujtimet
muzika dhe kujtimet

Muzika dhe Kujtimet

Rreth emisionit

Super energji “MUZIKA DHE KUJTIMET”
Radio Tirana, 99.5 MHz

Një play liste me këngë të preferuara dhe histori lidhur pas seciles zgjedhje. Pas një kënge të preferuar është gjithmonë një histori e patreguar.

Galeri

Kthehu Pas
Sicred