KRYEFAQJA » Radio Tirana » Jam grua

Jam grua

(Emision informativ, edukues-sensibilizues, për pozitën e gruas)

Çdo të premte, ora 12:00-13:00

Të sensibilizojmë në ngritjen e statusit politik, social, ekonomik dhe kulturor të gruas dhe familjes shqiptare, fëmijëve dhe të rinjve, nëpërmjet ofrimit të përvojave integruese, që kontribuojnë në mënyrë domethënëse në favor të balancës sociale dhe gjinore. Jo vetëm vetë gratë, por edhe burrat janë pjesë e ciklit me opinionin e tyre, sepse janë ata, pranë çdo gruaje.

Kthehu Pas
Sicred