KRYEFAQJA » Radio Tirana » Influencë
Influencë

Influencë

Rreth emisionit

(Emision informativ për moshat 18 +)

E enjte, ora 10:05-10:30 

Një vëzhgim mbi lehtësitë ofruar nga e sotmja shumë herë si shprehje e inovacionit si frymë e kohës, për të favorizuar të jetuarit më lehtë e më mirë. I ndërtuar me informacione nga hulumtues strategjish, që ofrojnë alternativa mundësuar si iniciativa personale dhe jo vetëm.

Në fokus

  • Të jetuarit.
  • Të punuarit.
  • Të ushqyerit.
  • Të shfaqurit.  
  • Të sjellurit.
Kthehu Pas
Sicred