KRYEFAQJA » Radio Tirana » Film kinema

Film kinema

(Emision kushtuar filmit e kinemasë për të gjitha moshat)

Çdo të mërkurë ora 19:05-19:50

Me anë të një pikëvështrimi realist dhe profesionist mbi kinematografinë synon të informojë me lajmet e fundit, mbi prodhimet amerikane dhe europiane, të analizojë filma shqiptarë ose të huaj. Të informojë me një analizë shkurtër për filmat që shfaqen në javë në kinematë shqiptare dhe në televizione. Informacion mbi festivalet e filmit në Europë e Amerikë, kushtet e pranimit në to, filmat që konkurojnë dhe vlerësimet e kritikës për disa nga filmat. Informacion për aktivitetet e lidhur me filmin në Shqipëri. Ilustrime me kolona zanore nga filmat.

Kthehu Pas
Sicred