KRYEFAQJA » Radio Tirana » Faqe libri

Faqe libri

(Emision kulturor-shfletim i librit artistik në radiobibliotekë)

Nga e hënë-e diel, ora 15:20

Për të ofruar për çdo dëgjues, por edhe për dëgjuesin më të veçantë të radios, dhe më besnikun njëherësh, dëgjuesin e verbër, botimet artistike. Emisioni vjen si traditë e radios. Dëgjuesi është ndjekës fanatik i këtij minutazhi.

 

 

Kthehu Pas
Sicred