KRYEFAQJA » Radio Tirana 2

Radio Tirana 2

Dua muzikë shqip – Dëgjoj Radio Tirana 2

Fol për atë që dëgjohesh dhe shijo muzikë shqiptare.

 

Radio 2 -vetëm me muzikë shqiptare dhe informacione rreth Shqipërisë – traditë & bashkohësi.

 

RADIO TIRANA 2 -muzikë e zgjedhur, nostalgjike dhe e re &  emisione për të rinj, argëtuese dhe problematike

“Të rinjtë për të rinjtë”-talk show radiofonik –e hënë – e premte – ora 14:00-16:00

“Argëtohem e dëgjoj radio”-quiz e argëtim pa limit –e hënë – e premte ora 17:00 – 19:00

 

“HITI I DITES” e hënë-e premte, ora 13:00 – Synimi: t’i ofrojë dëgjuesit mundësinë të bëhet ai redaktori i emisionit. Përmes sms, whatsapp, dëgjuesit do të bëjnë playlistë të preferencës muzikore duke e dërguar atë në emision.

 

 

 • Disku im është juaji
 • Pop hits-3 ne 1
 • Festival
 • Këngë shekulli
 • Motivi që I bën bashkë
 • Me duete të muzikës sonë të lehtë
 • Me interpretues të njohur nga Kosova
 • Kënga jeta ime
 • Maratona e muzikës sonë të lehtë
 • Nga këngët e stinës
 • Nostalgji
 • Të fundit nga Skena e Festivalit
 • Gjithçka shqip–trend në muzikën tonë të lehtë
 • Album-disku i një artisti
 • Me fitueset tona në festivale
Sicred