KRYEFAQJA » Programet në Radio Tirana.

Programet në Radio Tirana.

 

TITULLI (klikoni për të degjuar në Mixcloud)   GAZETARI
Emergjenca Gjuhesore

Këshillime e shpjegime dashamirëse në mbrojtje te gjuhës shqipe, shtjellime me vlerë për normën gjuhësore dhe thyerjet e saj

Kozeta Hoxha
Palimsest

Histori vetjake mbi të djeshmen, leksionet qe kemi marrë nëpërmjet të tjerëve apo ato,që vetë jeta jonë na ka dhënë.

Arta Marku
Fletore zyrtare ne Radio Tirana

Në studio me specialistin e Sigurimeve  Shoqërore, Fadil Kepi, në përgjigje të pyetjeve të dëgjuesve.

Agim Xheka
Alfabeti jetesor i nje mjeshtri

Magjia e profesionit dhe përkushtimi,formësojnë profesionistin

Almira Laci
Jam grua

Me profilin e grave te suksesshme.

Kozeta Hoxha
Individi dhe shoqeria

Problematika të shoqërisë shqiptare

Fjona Todhri and Eris Dhamo
Faqe libri

shfletojmë së bashku librin artistik

Agim Xheka
Pa kufij

Network – Tirane-Prishtine-Shkup, me problematikat e shqiptareve ne rajon.

Jaho Margjeka
Jete te Jashtezakonshme

Personazhe të njohur botërorë me episode prej jetës të patreguara më parë

Nertila Kellici
Diplomaci Rajonale

ceshtjet e pazgjidhura te shqiptareve ne rajon, analiza mbi aktualitete.

Pellum Troci
Fjala gdhend gurin

mes vargjeve të poetëve shqiptarë dhe botërorë.

Agim Xheka
Këshillime Juridike

Në studio me specialisten e Institutit të Sigurimeve Shoqërore, Afroviti Dhuci në përgjigje të shqetësimit të qytetarëve.

Redi Gazheli
Realitete Ekonomike

Zhvillimi ekonomike dhe perspektivat e sektoreve te saj në Shqipëri

Pellum Troci
Mikrofoni Qershizave

Enciklopedia ime e pare  dhe te njohim ata qe shkrujane per ne

Shkelzen Zalli
Nostalgji

Me këngëtarë të njohur të muzikës së huaj,

&  me kolonat  zanore të filmave.

Donika Pasho
Rruzulli Magjik

Fëmijët lexojnë copëza nga tregimet për fëmijë dhe konkurs për të testuar njohuritë e tyre.

Klementina Dylgjeri
Momenti i kthesës

Momentet që shenjuan kthesën në jetën e këngëtarëve të njohur .

Armand Xhuli
Heronjtë e monumenteve

RADIONOVELË PËR FËMIJË – “Heronjtë e monumenteve”- sipas botimit me të njëjtin titull nga Artemisa Deda dhe Nolian Lole, regjisore Evis Trebicka.

Artemisa Deda dhe Nolian Lole, Regjisore: Evis Trebicka
Kudo

Ngjarje, fenomene dhe protagoniste, ne 24 ore me rubrikat”Sondazhi dites”, “Perballja e dites”, “Personazhi i dites”, “Surpriza e ditelindjes”, ” E merkura e talenteve

Andri Xhahu

 

Sicred