KRYEFAQJA » Programi RTSH2-HD

Programi RTSH2-HD

E Hënë 8 Prill 2019

07:00-10:00 “Ditë të mbarë”Emisioni / Drejtpërdrejt
10:00-10:30 Teqja Turhanit-RTSH2 Dokumentar/teqet
10:30-10:38 Lajme – Edicion i shkurtër informativ
10:38-11:05 Alo,Alo-episodi 14 Film serial/RTSH 2 seriali Alo Alo ok sezoni i parë
11:05-11:10 Promo RTSH2
11:10-12:10 Fletore zyrtare në Radio Tirana dhe RTSH2-Emision  RTS 7 prill
12:10-12:15 Promo RTSH2
12:15-12:30 Xhoshua dhe Herri-RTSh2 Dokumentar/dok ylla ok
12:30-12:38 Lajme – Edicion i shkurtër informativ
12:38-13:30 Historia e besimeve fetare-Emision/RTSH2
13:30-13:35 Promo RTSH2
13:35-14:30 Djali i mirë-Transmetime nalog/dok te gjitha ok/dok te huaj bel DOCS
14:30-14:38 Lajme – Edicion i shkurtër informativ
14:38-15:29 Ernest Koliqi-Art/Dok shqip për transmetim/portrete
15:19-15:25 Promo RTSH2
15:25-16:30 Bregdeti jonian i Italisë në telajo-RTSH2 Dokumentar
16:30-16:38 Lajme – Edicion i shkurtër informativ
16:38-17:48 Mes shqiptarëve në Parma-Art/Dok shqip për transmetim
17:48-18:00 Promo RTSH2 dhe Histori Suksesi-RTSH2 Dokumentar
18:00-18:30  Zëri i Amerikës
18:30-18:35 Lajme shkurt  në gjuhën Bullgare
18:35-18:40 Lajme shkurt në gjuhën Greke
18:40-18:45 Lajme shkurt  në gjuhën Vllehe
18:45-18:50 Lajme shkurt  në gjuhën Rome
18:50-18:55 Lajme shkurt  në gjuhën Maqedonase
18:55-19:00 Lajme shkurt  në gjuhën Serbe
19:00-19:47 Endrrat e vjedhura-film serial/Episodi 17/RTSH2
19:47-19:50 Promo RTSH2
19:50-21:30 Xhaxha Toni-Transmetime nalog/dok te gjitha ok/dok te huaj bel DOCS
21:30-21:38 Lajme – Edicion i shkurtër informativ
21:38-21:42 Promo RTSH2
21:42-23:30 Adhuruesja e Ramenit -Art/Filma artistike te huja/per transmetim
23:30-23:38 Lajme – Edicion i shkurtër informativ
23:38-01:12 Jehona Pukiane-Rtsh Muzikë/ Koncerte/ Popullore
01:12-02:00 Historia e besimeve fetare-Emision/RTSH2
02:00-03:00 Djali i mirë-Transmetime nalog/dok te gjitha ok/dok te huaj bel DOCS
03:00-04:10 Mes shqiptarëve në Parma-Art/Dok shqip për transmetim
04:10-05:00 Ernest Koliqi-Art/Dok shqip për transmetim/portrete
05:00-06:30 Xhaxha Toni-Transmetime nalog/dok te gjitha ok/dok te huaj bel DOCS
06:30-07:00 Teqja Turhanit-RTSH2 Dokumentar/teqet

 

Sicred