KRYEFAQJA » Programi Radio Tirana Klasik

Programi Radio Tirana Klasik

E Shtunë 21 Korrik 2018

00:01 Alkan – Pjesë për piano vol 2
03:21 Carlo Gesualdo – Madrigals, Book 6
04:28 Canon In D  Pachelbels
05:30  Mbreti Unazave Soundtrack
09:00 Muzikë e zgjedhur: Simfonia nr 7 Beethoven;  Mozart, Simfonia nr 40; Vivaldi, Katër Stinët; 
10:45 1963 – (Një ditë shkolle) – Album për fëmijë – Në piano-Lili Tafaj
11:02 1972 – K.Laro – Poemë Simfonike (R.Teqja)
11:12 1972-N.Zoraqi-Suita (Cuca e maleve)
11:30 1974 – Pjesë të ekzekutuara nga nxënësi (Piro Gjezi) – Në piano (Keti Qosja-Anita Tartari) Autorët (Koreli,Sarazeli,Derdla,Paganini,Sen Sans,P.Gaci,P,Sarazade)
12:15 1975 – Sh.Kushta – (Atdheu)-Poemë Simfonike-(F.Deda)
12:29 K.Laro – Cikel me pjesë pianistike (Dite Te Gezuara) Arkiva e Orkestres
12:38 P.Gaci – Koncert për Violinë dhe Orkestër
12:52 Nestor Kraja – Koncert për Piano e Orkestër – Soliste – (M.Kristidhi) – F.Deda Arkiva E Orkestres
13:07  Muzike e zgjedhur
17:30 Aaron Copland – Muzikë Kontemporane
19:25 Baleti Cuca e Maleve
21:45 All Time Greatest Super Hero Movie Soundtrack Mix.
22:30 Yann Tiersen -Mirë u pafshim Lenin
23:00 Më të mirat Arie nga Operat-Turandot, La Traviata, Rigoletto, Cavalleria Rusticana, La Boheme, Aida, Norma etj.