KRYEFAQJA » Programi Radio Tirana 2

Programi Radio Tirana 2

E Enjte 26 Prill 2018

06:00 “Zgjohu me muzikë pop”
07:00-07:02 “120 Sekonda”- Numerologji
07:02-07:30 “Ritme pop”
07:30 120 ” wiki – Sport
07:32-08:00 “Ritme pop”
08:00 “120 Sekonda”- Expres-(impuls pozitiv
08:02-08:30 Hite botërore
08:30 FLASH 120” – Sport
08:32-09:00 Hite botërore
09:00 “120 Sekonda”- flash- Poster
09:02 Gjithçka për Eurosong  – Holanda dhe Rusia
09:10-09:30 Më të fundit shqip
09:30 120”- Sport
09:32 Më të fundit shqip
10:00 “120 Sekonda”-  Turizëm
10:02 Hite pop -3 në 1
10:30 FLASH  120”- Sport
10:32-11:00 Hite pop -3 në 1
11:00 “120 Sekonda”-  Mirëqenie-(Bio)
11:02 Hite të fundit
11:30   120”- Sport
11:32-12:00 Hite të fundit
12:00 “120 Sekonda”- “Një datë, një emër me famë”
12:02 Hite pop
13:00 “Hiti i ditës”
13:02 Muzikë dance & house
13:30 FLASH  120”- Sport
13:32-14:00 Hip Hop-R&B
14:00 “120 Sekonda”- Social media-Wi-Fi
14:02-14:30 Hite botërore
14:30 120”- Sport
14:32 Hite botërore
15:00 “120 Sekonda”-  Stil të jetuari
15:02-15:30 Eurosong në vite
15:30 “120 Sekonda”- flash- Sport
15:32-16:00 Eurosong në vite
16:00 “120 Sekonda”- flash-   Automobilizëm
16:02 Hite të fundit
16:30 “120 Sekonda”- flash-   Sport
16:32-17:00 Hite të fundit
17:00 “120 Sekonda”- flash-Teknologji
17:02 Nostalgji
17:30 “120 Sekonda”- flash- Sport
17:32-18:00 Nostalgji
18:00 “120 Sekonda”- Turizem– Guide-Destinacion…
18:02 Gjithçka shqip
18:30 “120 Sekonda”- Sport
18:32 Gjithçka shqip
19:00 “120 Sekonda”-  Mirëqenie-(Bio)
19:02 Gjithçka për Eurosong   – Holanda dhe Rusia
19:10-19:30 Ritme dance
19:30 “120 Sekonda”- Sport
19:32-20:00 Ritme dance
20:00 Një datë, një histori, një kuriozitet-26 prill në dosjet e Rock & Roll.
20:13-20:30 Album-disku i një artisti
20:30 “120 Sekonda”- flash- Sport
20:38-21:00 Album-disku i një artisti
21:00 “120 Sekonda”- Relax & Meditation
21:02-22:00 Ritme nga muzika rock
22:00-00:00 Ritme të zgjedhura nga muzika pop
00:00-06:00 Ritme të zgjedhura deri në agim

 

(Visited 1,513 times, 38 visits today)