KRYEFAQJA » Programi Radio Tirana 1

Programi Radio Tirana 1

E Dielë 21 Prill 2019

6:00 6:01 HIMNI KOMBËTAR
6:01 6:03 LAJME
6:03 6:04 PARASHIKIMI METEOROLOGJIK – me parashikimin e motit për ditën e sotme.
6:04 6:06 PROGRAMI DITOR-gjithçka mund të ndiqni sot,21 prill 2019,në Radio Tirana 1.
6:06 6:30 ZGJIM ME MUZIKËN POPULLORE-me ritmet e valleve tona popullore.
6:30 7:00 RITME NGA MUZIKA JONË E LEHTË-muzikë trend në shqip.
7:00 7:09 “NJË DATË NJË HISTORI NJË KURIOZITET”- 21 prill 1978. Një hemoragji celebrale godet një artiste folk-u.
7:09 8:00 EUROSONG NË VITE
8:00 8:15 EDICIONI KRYESOR I LAJMEVE
8:15 8:30 AUTOPROMOCION DHE INTERVAL MUZIKOR
8:30 8:55 TEATRI I FËMIJËVE NË MIKROFON -“Gjinkalla dhe milingonat punëtore”- shkruar nga Gjikë Kurtiqi,regjisore Luljeta Askushaj.
8:55 9:00 INTERVAL MUZIKOR- me këngë për fëmijë
9:00 9:46 “KUDO – FUNDJAVË “- me më të mirat e javës në “KUDO”.
9:46 10:00 INTERVAL MUZIKOR
10:00 10:02 LAJME
10:02 10:05 AUTOPROMOCION
10:05 11:00 FLETORJA ZYRTARE NË RADIO TIRANA – në studio me specialistin e Sigurimeve Shoqërore, Fadil Kepi, në përgjigje të pyetjeve të dëgjuesve.
11:00 11:02 LAJME
11:02 11:05 AUTOPROMOCION
11:05 11:40 “MOMENTI I KTHESËS”-momentet që shenjuan kthesën në jetën e këngëtarëve të njohur – Muzika e shtëpisë bojë rozë – BOB DYLAN .
11:40 12:00 INTERVAL MUZIKOR
12:00 12:02 LAJME
12:02 12:30 URBI ET ORBI-Mesazhi i Papa Françesku-t në Ditën e Pashkëve Katolike 2019 – nga sheshi Shën Pjetri,Vatikan.
12:30 13:00 INTERVAL MUZIKOR
13:00 13:02 LAJME
13:02 14:00 HITPARADE-play listë e javës.
14:00 14:02 LAJME
14:02 14:27 RADIONOVELA PËR FËMIJË – “Tullumbacja e lumturisë”-( Përmbledhje e pjesës së 5-të dhe të 6-të)-shkruar nga Andrea Vehli,përshtatur për radio nga Artemisa Deda dhe Nolian Lole,regjisore Evis Trebicka.
14:27 14:45 NGA FESTIVALE TË KENGËS PËR FËMIJË
14:45 15:50 NGA NJËRA NDESHJE NË TJETRËN – Transmetimi i ndeshjeve të javës së 24-të të Kategorisë së Parë.
15:50 15:52 LAJME
15:52 16:00 AUTOPROMOCION DHE INTERVAL MUZIKOR
16:00 17:00 Vijon NGA NJËRA NDESHJE NË TJETRËN – Transmetimi i ndeshjeve të javës së 24-të të Kategorisë së Parë.
17:00 17:20 EDICIONI KRYESOR I LAJMEVE TË PASDITES
17:20 18:00 FESTIVALE NË VITE
18:00 18:02 LAJME
18:02 18:05 AUTOPROMOCION
18:05 19:00 HITE BOTËRORE
19:00 19:02 LAJME
19:02 19:05 AUTOPROMOCION
19:05 19:54 MIX -PLAY
19:54 19:58 RADIOPËRRALLA- “Pishina”
19:58 20:00 KALENDARI I BOTËS SHQIPTARE – emra,ngjarje,kujtesë lidhur me dt.21 prill.
20:00 20:20 REVISTA RADIOFONIKE E MBRËMJES
20:20 20:22 PARASHIKIMI METEOROLOGJIK – me situatën e motit për ditën e sotme dhe parashikimin për ditën e nesërme.
20:22 20:24 PARAJSA E ARTIT TE FJALËS-shfletojmë librin artistik në radio bibliotekë.
20:24 20:30 AUTOPROMOCION DHE INTERVAL MUZIKOR
20:30 22:00 EUROSONG 2018
22:00 22:20        EDICIONI KRYESOR I FUNDIT I LAJMEVE
22:20 22:30 AUTOPROMOCION DHE INTERVAL MUZIKOR
22:30 0:00 “FJALA GDHEND GURIN” – mes vargjeve të poetëve shqiptarë dhe botërorë.
0:00 0:02 LAJME
0:02 0:57 TINGUJ QË PASUROJNË SHPIRTIN – Album i muzikës klasike
0:57 6:00 PLAYLISTË E SPOTE IDENTIFIKUESE.
Sicred