KRYEFAQJA » N’kokë me Enkel Demin

N’kokë me Enkel Demin

Rreth Emisionit

N’kokë përbën padyshim atë që mund të quhet mbrëmja e çmimeve dhe fituesve në RTSH. Nën prezantimin e këndshëm të Enkel Demit, çdo të hënë, në orën 20:35, niseni javën me një program për të gjithë familjen, me lojra, çmime e fitues pafund.

Kur shkoni për të blerë mbajini mend çmimet, pasi kur të vij çasti mjafton t’i afroheni, apo edhe më mirë t’i bini n’kokë dhe produkti bëhet në çast i juaji.

Fituesit të shumtë dhe zbavitja e sigurt edhe me sfida si: gruaja ime është më e zonja se e jotja, apo burri im është më i zoti se i yti.

“N’kokë” mbrëmja e fituesve!

Videot e Emisionit

Formulari Aplikimit

Për t’u bërë pjesë e programit “N’kokë”, shkarkoje menjëherë këtu formularin e pjesëmarrjes, plotësoje dhe dërgoje tek faqja e programit në facebook ose me postë elektronike, tek adresa: nkokegameshow@gmail.com

 

Sicred