KRYEFAQJA » Në Tempull nga Anisa Ymeri

Në Tempull nga Anisa Ymeri

  • Rreth Emisionit
  • Emisionet Video
Progam kulturor, çdo të diel ora 19:00 – 20:00.
Emisioni trajton çështje të kulturës kombëtare; Trashëgimi kulturore, problematika e njohje e vlerave të saj; Debate dhe ngjarje historike; Personazhe që kanë ndikuar historinë e artit dhe kulturës; Rikthim të vlerave; Kultura popullore e shqiptarëve; Hapësira urbane; Edukimi kulturor.

 

Sicred