KRYEFAQJA » Mini Mini Show
Mini mini show

Mini Mini Show

Me gazetarët më të vegjël me pyetjet e pafajshme por shpeshherë pikante për të ftuarit nga fusha e artit show bizzit e politikanë.

Moderatore: Ideatore Elona Paja
Gazetare dhe organizatore: Nevila Hoxha Islami
Montazhi: Malvina Dusha
Kamera: Arben Ametlli

Kthehu Pas
Sicred