KRYEFAQJA » Metropol
Metropol-RadioTirana

Metropol

Emisioni Sot

E Hënë, 4 PRILL 2016.  Ora 10:00-13:00.

Rubrika Dita sot:

Të ftuar: punonjësja sociale Anja Kolami, për rastin e dhunës në Shtëpinë e Fëmijëve Durrës.
Pjesa e dytë: I ftuar profesori i Shkencave Sociale Melsen Kafilaj për Ditën e Librit të fëmijëve.

 

Rreth emisionit

Metropol – antologji social kulturore, studio e hapur, realitete, problematika, aktualitete të përditshmërisë, lidhje të drejtpërdrejta, të ftuar, opinione, intervista, çaste argëtuese, muzike e zgjedhur.

Gazetarja GENTA SHIJAKU

Qe prej vitit 1978- që fëmijë bashkëpunoi me emisionet për fëmije dhe të rinj të Radio Tiranës. Prej vitit 1991-ishte pjesë e stafit, si gazetare. Aktualisht gazetare e parë dhe moderatore në Departamentin e Kulturës dhe temave sociale. E specializuar për gazetarinë radiofonike nga: BBC; DW dhe Instituti Shqiptar i Medias, besnike e mikrofonit, është pothuaj çdo ditë pranë dëgjuesit duke lëvruar tema aktuale. Plot dinamike, e gjeni çdo ditë në valët e Radio Tiranës, në Metropol.

Spote

Kthehu Pas
Sicred