KRYEFAQJA » LAJME » Zv.kryeministrja Mesi mikpret ceremoninë e diplomimit të “LEAD Albania”

Zv.kryeministrja Mesi mikpret ceremoninë e diplomimit të “LEAD Albania”

Në sallën e hartave në kryeministri është zhvilluar ceremonia e diplomimit dhe janë prezantuar studentët e rinj pjesë e projektit (Lead Albania) – “Liid Albania”. Optimizimi i kapitalit njerëzor dhe jetësimi i meritokracisë në administratën publike, janë elemente tejet të rëndësishëm për zëvëndës kryeministren Senida Mesi, për t`u përkthyer në kontribut real për konsolidimin e shtetit . Ndaj ky program i financuar nga Fondi Amerikan për Zhvillim, do të mundësohen edhe programet e masterit dhe shkëmbimit të eksperiencave me institucionet më të rëndësishme të SHBA për të rinjtë shqiptare.

Sicred