KRYEFAQJA » LAJME » Zjarret në Greqi, Shqipëria ofron ndihmë
Zjarret në Greqi, Shqipëria ofron ndihmë

Zjarret në Greqi, Shqipëria ofron ndihmë

Qeveria shqiptare njoftoi të mërkurën se ka ofruar një ndihmë financiare prej 100 mijë euro për Greqinë për të lehtësimin e pasojave dhe dëmeve të shkaktuara nga zjarret masive që kanë nisur dy ditëve më parë. Fondi do të përballohet nga fondi rezervë i buxhetit të shtetit. Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme dhe Ministria e Financave dhe e Ekonomisë ngarkohet për zbatimin e vendimit.

Sicred