KRYEFAQJA » LAJME » Zguri: Shtyrja e numërimit të votave e jashtëligjshme
Zguri: Shtyrja e numërimit të votave e jashtëligjshme

Zguri: Shtyrja e numërimit të votave e jashtëligjshme

Kreu i KQZ Klement Zguri ka shprehur shqetësimin e tij lidhur me vendimin e disa KZAZ-ve të cilat kanë shtyjnë nisjen e procesit të numërimi të votave. Zoti Zguri i konsideroi këto vendime të jashtëligjshme në kundërshtim me kodin zgjedhor. Ai u kërkoi komisionerëve që të rikthehen në detyrë dhe të përfundojnë procesin e numërimit.

Sicred