KRYEFAQJA » LAJME » Zgjedhjet parlamentare, edhe më tej udhëheq PS
Zgjedhjet parlamentare, edhe më tej udhëheq PS

Zgjedhjet parlamentare, edhe më tej udhëheq PS

PS vazhdon të udhëheqi në zgjedhjet parlamentare të 25 qershorit. Sipas të dhënave kur janë përpunuar pak më shumë se 37 përqind e votave, PS ka marrë 49. 52 përqind të tyre. Në vend të dytë është PD me 28.35 përqind dhe vend të tretë LSI me 15,02  përqind. Me këtë trend votash PS realizon dhe tejkalon synimin për të marrë 71 mandate. Deri tani parashikohet që ajo të marri të paktën 75 mandate. Kryeministri Edi Rama është shprehur se ky rezultat  është kryevepër ende e pambaruar e njerëzve të zakonshëm të këtij vendi.

Sicred