KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Vullnetarizmi si përgjegjësi sociale

Vullnetarizmi si përgjegjësi sociale

Shija e vjetër e vullnetarizmit në kohën e komunizmit në Shqipëri, duket se dalëngadale po ia le vendin asaj që me të vërtetë sinjifikon kjo fjalë. Në Kukës, dhjetëra të rinj prej vitesh kontribuojnë në mënyrë vullnetare në të mirë të komunitetit. Aktivitetet e tyre kanë në fokus, mbrojtjen e të drejtave të njeriut, çeshtjet sociale, të mjedisit, proceseve të integrimit dhe mundësive që ofron BE.

Sicred