KRYEFAQJA » LAJME » Vlorë, RTSH 1 HD po shikohet në kanalin 58 UHF
Vlorë, RTSH 1 HD po shikohet në kanalin 58 UHF

Vlorë, RTSH 1 HD po shikohet në kanalin 58 UHF

RTSH po vazhdon me intensitet procesit e digjitalizimit për të sjellë pranë shikuesve në të gjithë vendin një cilësi më të lartë të programe në të gjitha kanalet e platformës së tij. Që prej datës 25 Maj 2017, RTSH ka ndryshuar frekuencën e transmetimit analog për zonën e Vlorës, pas të cilit RTSH 1 HD po shikohet në kanalin 58 UHF. Për të riparë këtë kanal, shikuesit në këtë zonë mjafton të bëjnë një kërkim automatik në bandën UHF dhe në përfundim të këtij kërkimi do t’ju rishfaqet kanali RTSH 1 HD.

Sicred