KRYEFAQJA » LAJME » Vlorë, nis Kampionati i 9 -të Botëror i Fluturimeve të Lira
Vlorë, nis Kampionati i 9 -të Botëror i Fluturimeve të Lira

Vlorë, nis Kampionati i 9 -të Botëror i Fluturimeve të Lira

Me një cermoni mbresëlënëse në bregdetin e Vlorës ka nisur Kampionati i 9 -të Botëror i Fluturimeve të Lira. Në këtë botëror marrin pjesë rreth 150 pilotë nga 28 vende të ndryshme të botës.  Për disa ditë do të ketë jo vetëm sport ekstrem,  por edhe një javë kulturore që do ta kthejë bregdetin vlonjat në skenë të hapur natyrore mes sportit të qiellit dhe trashëgimisë kulturore në tokë. Aktiviteti, i pari i këtij lloji në Shqipëri transmetohet drejtpërdrejt nga Radiotelevizioni Shqiptar.

Sicred