KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Vlora, 2018-ta, 15 mijë turiste më shumë se një vit më parë

Vlora, 2018-ta, 15 mijë turiste më shumë se një vit më parë

2018-ta cilësohet një vit i suksesshëm për turizmin, po jo vetëm për atë të rerës dhe diellit. Në Vlorë, shifra është goxha inkurajuese për vizitorët e monumenteve dhe siteve kulturore.

Vlora e vjetër historike, parku i Orikut, ai i Amantias, Kalaja e Kaninës dhe Kalaja e Porto Palermos apo edhe të tjera monumente kulture kanë qenë nga më të vizituarit këtë vit.

Por për shfrytëzimin e Arsenalit të Trashëgimisë Kulturore, veç investimit kryesor. Në zonën historike të qytetit të Vlorës, të tjera projekte janë në zhvillim.

Vlora, perla e turizmit Shqiptar, tërheq vizitorë në çdo kohë, sepse flet me gjuhën e natyrës, historisë dhe kulturës.

Sicred