KRYEFAQJA » LAJME » Vjen Windows 10!
Vjen Windows 10!

Vjen Windows 10!

Rreth orës 12, nga selia qëndrore e Microsoft, Redmond Campus në Washington, gjithashtu dhe livestream në të gjithë botën, do të mbahet dhe prezantimi i shumëpritur zyrtar. Pritet të ketë edhe lajmërime rreth pajisjeve që suportojne sistemin e Windows 10 – si kompjuterat, laptopat dhe tabletat përkatës. Gjithashtu, pritet të ketë edhe evente të tjera, dedikuar fansave dhe përdoruesëve të zakonshëm të Windowsit, të cilët do të shpërblehen.

Sicred