KRYEFAQJA » LAJME » Virozat e stinës, çdo ditë rreth 140 fëmijë në urgjencën e pediatrisë në Durrës

Virozat e stinës, çdo ditë rreth 140 fëmijë në urgjencën e pediatrisë në Durrës

Virozat e stinës kanë shkaktuar dyndje në urgjencën e pediatrisë në spitalin e Durrësit. Çdo ditë në këtë repart, paraqiten 120 deri 140 fëmijë me probleme të gripit stinor.

Në lidhje me virozat e stinës, mjekja Shkreli ju bën thirrje prindërve që fillimisht të drejtohen tek qendrat shëndetësore të lagjeve dhe më pas, nëse është e nevojëshme, të vijnë tek Urgjenca e Pediatrisë. Në lidhje me virusin e fruthit, mjekja infeksioniste Xhevi Shkreli, shprehet se deri tani nuk kemi pasur shfaqje të rasteve në Durrës, ndonëse vitin e kaluar janë trajtuar shumë raste të tilla.

Sicred