KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Vikena Kamenica tërhiqet nga Festivali i 57-të i Këngës në RTSH, në vend të saj Artemisa Mithi
Festivali në RTSH, këngëtarët në prova, emocione me fjalë e nota muzikore

Vikena Kamenica tërhiqet nga Festivali i 57-të i Këngës në RTSH, në vend të saj Artemisa Mithi

Kënga “Natën e mirë”, e këngëtares Vikena Kamenica nuk do të jetë pjesë e konkurrimit në Festivalin e 57-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar.
Artistja është tërhequr nga gara për shkak të disa impenjimeve të papritura profesionale, të cilat janë bërë pengesë për të repektuar vijueshmërinë dhe rregulloren e Festivalit.
Sipas rregullores së Festivalit bazuar në vlerësimet e Komisionit Përzgjedhës, kënga që do të vijojë garën është “Dua ta besoj”, kënduar nga Artemisa Mithi & Febi Shkurti!

Sicred