KRYEFAQJA » LAJME » Vendi » Çështja e negociatave, Milo: Vendimi nuk duhet keqpërdorur, por duhet bashkëpunim!

Çështja e negociatave, Milo: Vendimi nuk duhet keqpërdorur, por duhet bashkëpunim!

Profesor Paskal Milo e lexon me pozitivitet vendimin e marrë nga ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian lidhur me hapjen e negociatave me Shqipërinë. Më intervistën dhënë për Radio Televizionin Shqiptar, ish ministri i jashtëm dhe njohës i çështjeve evropiane profesor Milo thekson se vendimi nuk duhet keqpërdorur për nevoja politike, ndërsa bën thirrje për bashkëpunim mes qeverisë dhe opozitës. Me zotin Milo bisedoi gazetarja e RTSH Melisa Shameti.

Sicred