KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Aktori Viktor Zhusti dhe këngëtarja Ana Golja prezantojnë Fest ’57

Aktori Viktor Zhusti dhe këngëtarja Ana Golja prezantojnë Fest ’57

Viktor Zhusti dhe Ana Golja do të jenë prezantuesit e Festivalit të 57-të të Këngës në Radiotelevizionin Shqiptar. Organizatorët kanë menduar të harmonizojnë eksperiencën e një aktori të mirënjohur, me spontanitetin e një këngëtareje-aktore shqiptare nga Kanadaja, duke pretenduar një performancë të lartë artistike.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com