KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Veliaj dhe artistët arrijnë marrëveshjen: Teatri ri kombëtar në tokën egzistuese!

Veliaj dhe artistët arrijnë marrëveshjen: Teatri ri kombëtar në tokën egzistuese!

Pas negociatave intensive mes përfaqësisë se artistëve dhe kryebashkiakut Erjon Veliaj, mësohet se më në fund është arritur një marrëveshje për ngritjen e një Teatri të Ri Kombëtar në tokën ekzistuese. Palët e përfshira në negocim theksuan se kjo marrëveshje është një hap i parë dhe se bisedimet do të vijojnë edhe më tej për të finalizuar një marrëveshje të plotë.

Sicred