KRYEFAQJA » LAJME » Vala digjitale e RTSH afron Klosin me Shqipërinë

Vala digjitale e RTSH afron Klosin me Shqipërinë

Vala digjitale e Televizionit publik ka mbërritur së fundi edhe në Klos. Banorët thonë se ajo është një mundësi jo vetëm për marrjen e informacionit cilësor, por edhe për të bërë të njohura pasuritë e shumta që ofron krahina. Telereportazhi në vijim është pregatitur nga gazetari Norel Zaimi dhe operatori Ogert Peza.

Sicred