KRYEFAQJA » LAJME » UT konfirmon kërcënimet ndaj Dhori Kules dhe Mynyr Konit
kercenime profesoreve dhori kule mynyr koni universiteti i tiranes gara per rektor

UT konfirmon kërcënimet ndaj Dhori Kules dhe Mynyr Konit

Universiteti i Tiranes nepermjet nje deklarate per mediat njofton se diten e enjte dhe te premte jane kercenuar Dekani i Fakultetit te “Shkencave te Natyres” dhe njekohesisht kandidati per Rektor Mynyr Koni, dhe Rektori i Universitetit te Tiranes Dhori Kule. Ne deklarate thuhet se keto kercenime kane patur per qellim terheqjen nga gara, vetem pak dite perpara zgjedhjeve te kandidatit Mynyr Koni. Strukturat shteterore jane informuar per ngjarjen dhe menjehere kane marre masat e duhura, duke vlersuar seriozisht kete situate te pa precedent ne zgjedhjet universitare thuhet ne njoftim. Nisur nga mbeshtetja e organeve shteterore dhe aktoreve te tjere, kandidati per Rektor Mynyr Koni vendosi te vazhdoj garen.

Sicred