KRYEFAQJA » LAJME » Urimi nga zemra i Ramës: “Drita e mbarësisë të udhëheqë rrugën e të gjithë familjeve tuaja!
Urimi nga zemra i Ramës: "Drita e mbarësisë të udhëheqë rrugën e të gjithë familjeve tuaja!

Urimi nga zemra i Ramës: “Drita e mbarësisë të udhëheqë rrugën e të gjithë familjeve tuaja!

Kryeministri Edi Rama duket se ka qenë mes atyre që e kanë pritur vitin e ri në Sheshin “Skënderbej”. Me një fotografi familjare dhe pak rreshta në Fejsbuk, zoti Rama uron, sikurse shkruan “… megjithë zemër që drita e mbarësisë të udhëheqë rrugën e të gjithë familjeve tuaja!” “Qoftë një vit i bukur për Shqipērinë, Kosovën e të gjithë shqiptarët kudo ku janë” përfundon urimi i tij.

Sicred