KRYEFAQJA » LAJME » Flekenshtain: “Hapja e negociatave është arritur”
Urimi i Flekenshtain për Shqipërinë dhe negociatat me BE-në

Flekenshtain: “Hapja e negociatave është arritur”

Eurodeputeti Flekenshtain ka uruar Shqipërinë dhe Maqedoninë për atë që e ka quajtur “njohje e progresit”. “Hapja e negociatave është arritur”, shkruan Flekenshtain në orët e pasdites të së mërkurës. Konkluzioni i Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme, qartësisht inkurajon të dy qeveritë dhe parlamentet, të vazhdojnë me procesin e reformave. Eurodeputeti, njëkohesisht reporter për Shqipërinë, ka siguruar për mbështetjen e tij në vazhdim deri sa vendi të bashkohet me BE-në.

Sicred