KRYEFAQJA » LAJME » Urimi i Bashës: “Qoftë 2018 një vit i mbarë për ëndrrat dhe shpresat e gjithësecilit prej jush”
Urimi i Bashës: "Qoftë 2018 një vit i mbarë për ëndrrat dhe shpresat e gjithësecilit prej jush"

Urimi i Bashës: “Qoftë 2018 një vit i mbarë për ëndrrat dhe shpresat e gjithësecilit prej jush”

Kreu i opozitës Lulzim Basha e ka shpërndarë urimin e tij me një video kartolinë ne Fejsbuk. “Urimet me të ngrohta për të gjithë shqiptarët dhe familjet e tyre kudo që ndodhen” shkruan zoti Basha. “Qoftë 2018 një vit i mbarë për ëndrrat dhe shpresat e gjithësecilit prej jush” shkruan zoti Basha.

Sicred