KRYEFAQJA » LAJME » Ukperaj konfirmohet në detyrë dhe si kandidate për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi
Ukperaj konfirmohet në detyrë dhe si kandidate për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi

Ukperaj konfirmohet në detyrë dhe si kandidate për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi

Gjyqtarja e Gjykatës së Apelit të Vlorës Brikena Ukperaj u konfirmua në detyrë duke marrë çertifikimin edhe si kandidate për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi.

Ukperaj doli tre dite me pare perballe trupes gjykuese te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit dhe rezultoi se nuk kishte asnje te mete ne tre shtyllat kryesore per te cilat hetohet nga Vettingu.

Brikena Ukperaj eshte kandidatja e peste nga keshilli i Emerimeve ne Drejtesi qe del para Vettingut. Me heret jane konfirmuar si kandidate ne gare Vitore Tushe, Fatjona Memçaj, ndersa jane shkarkuar Altina Xhoxhaj dhe se fundmi Gentian Trenova.

Gjyqtarja e Apelit te Vlores rezultoi se nuk ka fshehje pasurie ndersa pretendimet ndaj dosjeve qe ajo ka gjykuar, rezultojne te paperfillshme per Komisionin e Pavarur te Kualifikimit.

Sicred