KRYEFAQJA » LAJME » Turizëm, në 9 muaj mbi 4 milion e 225 mijë vizitorë
Rama optimist për turizmin

Turizëm, në 9 muaj mbi 4 milion e 225 mijë vizitorë

Numri i shtetasve të huaj që kanë vizituar Shqipërinë gjatë periudhës janar-shtator të këtij viti është afërsisht 4 milion e 225 mijë. Në përqindje ai është 5,7 përqind në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2016. Ndër dhjetë vendet që kanë hyrjet më të larta të shtetasve në Shqipëri, shënohen vizitorët nga Zvicra 115,8 përqind dhe Polonia 65.6 përqind.

Sicred