KRYEFAQJA » LAJME » Tryezë mbi Reformën e Shërbimeve Publike
Tryezë mbi Reformën e Shërbimeve Publike

Tryezë mbi Reformën e Shërbimeve Publike

Në Tiranë po mbahet tryeza mbi Reformën e Shërbimeve Publike si dhe ecurinë e procesit të lehtësimit për shkurtimin e dhënies së liçencave, lejeve, autorizimeve e dokumentave, për të ulur kohën e pritjes së popullatës dhe biznesit. Reforma synon të godasi korrupsionin dhe krijimin e strukturave shtetërore ku zyrat e sportelet e shërbimit janë të qytetarëve, jo të parazitëve dhe grabitqarëve. Në konferencë janë të pranishëm zv/kryeministrja Senida Mesi dhe ministri i financave dhe ekonomisë Arben Ahmetaj. Kryeministri Edi Rama vazhdimisht ka këmbëngulur në krijimin e shërbimeve publike afikase me “Një administratë evropiane për Shqipërinë e gjeneratës tjetër”.

Sicred