KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Treni luksoz në Japoni
Treni, luksoz, në Japoni

Treni luksoz në Japoni

Një tjetër tren luksoz do të udhëtojë në Japoni . “THE ROYAL EXPRESS” do të udhëtojë në mes të Yokohama dhe Shimoda, në majë të gadishullit Izu. Eiji Mitooka, i cili dizajnoi trenin, ishte gjithashtu i pranishëm në ceremoninë e promovimit te ketij treni . Ai ka projektuar trena të ndryshëm, duke përfshirë edhe trenin luksoz “Seven Stars”. ROYAL EXPRESS mund të mbajë rreth 100 pasagjerë në 8 makina. Ekziston një vagon studimi dhe nje biblioteke e mbushur me libra. Disa vende janë të dedikuara për familjet me fëmijë dhe ka një hapësirë qe ata te lujane. Treni ka një vagon ngrënie dhe një tjeter vagon ku mundt e organizohet edhe evenimete sic jane martesat apo një koncert i vogël.Nisja e parë e këtij treni do të jetë në datën 21 Korrik.

Sicred