KRYEFAQJA » LAJME » Tragjedi në Torovicë
Tragjedi në Torovicë

Tragjedi në Torovicë

Një tragjedi e rëndë ka ndodhur në rrugën Torovicë-Malecaj në qarkun e Lezhës. Ndërsa një automjet ishte duke ecur, një një masiv shkëmbor është shkëputur nga mali duke rënë mbi të dhe e shkatërruar tërësisht. Sipas policisë të tre personat që udhëtonin me automjet kanë vdekur. Dhimbja bëhet më e madhe pasi ata janë nga e njëjta familje, dy vëllezër dhe bashkëshortja e njërit prej tyre. Shkaku i kësaj ngjarjeje mendohet se kanë qenë rrëshjet e shumta të shiut që kanë provokuar rënien e gurëve. Zona e Torovicës njihet për fenomente të tilla.

Sicred