KRYEFAQJA » LAJME » Tiranë: Panair me prodhime ” Made in Albania “

Tiranë: Panair me prodhime ” Made in Albania “

Një panair një ditor është mbajtur sot në Tiranë ku produktet ishin tërësisht shqiptare . 40 prodhues paraqiten produktet e tyre në këtë panair i cili do të organizohet çdo vit. Promovimi i vlerave të ushqimeve dhe produkteve shqiptare duhet ruajtur dhe tejçuar për të na veçuar nga pjesë tjetër e rajonit por edhe për të rritur ekonominë vendase theksoi një nga organizatorët . Vera, rakia, çaji, dhjathi ishin disa nga produktet kryesore të paraqitura në këtë panair dhe prodhimi i tyre ishte i gjerë gjeografikisht pasi vinin nga vende të ndryshme të Shqipërisë.

Sicred