KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Tiranë, këtë verë situata më e favorshme në furnizimin me ujë

Tiranë, këtë verë situata më e favorshme në furnizimin me ujë

Ujësjellësi i Tiranës parashikon një situatë më të mirë sa i përket furnizimit me ujë gjatë kësaj vere. Rreshjet e shiut kanë krijuar prurje të mjaftushme për të përballuar stinën e nxehtë. Në një interviste për RTSH, zv. drejtoresha e përgjithshme e UKT-së, Evis Gjerbrea, tha se projekti për rritjen e kapacitetit të impianitit të Bovillës dhe linjës që lidh këtë impiant me Yzberishtin është në fazën e tenderimit.

Sicred