KRYEFAQJA » LAJME » Tiranë, i ftohti ka sjelle probleme me energjine dhe ujin
Ngricat sjellin mungesa në furnizimin me ujë

Tiranë, i ftohti ka sjelle probleme me energjine dhe ujin

Banorët e kryeqytetit pohojnë se tubacionet apo depozitat në ambjentet e jashtme në shumë raste kanë dalë jashtë funksionit, si pasojë e temeperaturave të ulta. Ndërkohë ujësjellësi i Tiranës sqaron se rrjeti i furnizimit me ujë është në funksionim të plotë. Pavarësisht kësaj punonjësit e Ukt-së u janë përgjigjur konsumatorëve edhe për t’i dhënë zgjidhje problemeve që lidhen me infrastrukturën e banesave të tyre, sa i përket furnizimit me ujë. Vetë kryebashkiaku Veliaj ndërsa ndoqi nga afër punimet për vendosjen e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën Allias- Bregu i Lumit, siguroi konsumatorët që u është dëmtuar matësi si pasojë e temperaturave të ulta, se vendosja e matësit të ri do të bëhet pa pagesë. Të pamësuar me një acar të tillë, për qytetarët e Tiranës edhe ngrohja paraqet vështirësi. Ata që përdorin energjinë elektrike po përgatiten për një faturë të kripur këtë muaj. Por ka edhe nga ata që e kanë parashikuar një situatë të tillë, duke marrë edhe masat e nevojshme. Ndërsa punonjësit e policisë së shtetit e asaj bashkiake vijojnë të shoqërojnë në qëndra sociale njerëz në situat rruge, i tillë ishte edhe rasti i këtyre të moshuarve.

Sicred